2 Juli 2017 is het zover: de eindpresentatie van Dansstudio KP in Theater De Stoep in Spijkenisse. Vorig jaar werd de voorstelling nog gehouden in de kleine zaal. Dit jaar mogen we de grote zaal betrekken. Spannend! Ook dit jaar zullen Dansstudio KP en de leerlingen alles uit de kast halen om er een bijzonder spektakel van te maken!

Om iedereen de kans te geven zijn (klein-)kind/broer/zus/enz. te zien is er voor gekozen twee verschillende voorstellingen te geven. In de lijst op de bestelpagina (na de link) kunt u vinden welke groep in welke voorstelling danst. Let erop dat u kaartjes besteld voor de juiste voorstelling!

[cmsmasters_button button_link=”https://www.studiokp.nl/theatershow/” button_target=”self” button_text_align=”center” button_font_weight=”normal” button_font_style=”normal” button_border_style=”solid” animation_delay=”0″]Bestel Kaarten[/cmsmasters_button]