Afgelopen zondag (26 november) reisden de wedstrijdteams van Dansstudio KP af om te strijden voor Spijkenisse tijdens de danswedstrijd “Shell We Dance”. Dit vond plaats in het theater “De Muze” in Noordwijk.

Met een eigen geleverde muziekmix laten verschillende crews tijdens de wedstrijd zien wat ze in huis hebben en word er fanatiek gestreden voor de felbegeerde bekers. De dansstijlen die aan bod kwamen in hun categorie waren: HipHop en Streetdance.

Shell We Dance is de grootste danswedstrijd van Nederland die in verschillende theaters door het hele land plaatsvinden. Zij dagen crews in verschillende leefdtijdscategorieën uit om creatief aan de slag te gaan met dans, en dat is gelukt!

Team Amaze (7-10 jaar) en Team D2D (13+ jaar) uit Spijkenisse hebben beide de 2e plaats behaald! Het is geweldig om te zien hoe het dansniveau in Spijkenisse ieder jaar weer omhoog gaat. Kortom het was een zeer geslaagde dag vol inspiratie, sportiviteit en dansplezier. We gaan nu in de lessen weer hard aan de slag voor onze volgende optreden op zaterdag 2 december tijdens de sinterklaasviering in Spijkenisse Centrum.