Woensdag 28 maart is het officiële startsein gegeven voor de Plus Clubfund-actie. Dit vond plaats bij Plus Supermarkt Meeuw in winkelcentrum de Akkerhof.

Clubfund-actie

Voor de actie zijn er foto’s gemaakt van de leden van de dansschool. Bij elke 10 euro die besteed wordt aan boodschappen (bij Plus Meeuw) kunnen zegels gespaard worden. Van die zegels kan allerlei leuke merchandise met de eigen foto erop besteld worden. Diegenen die geen foto hebben laten maken, kunnen ook sparen voor merchandise met het Dansstudio KP-logo.

Feest in de supermarkt

Tijdens de kickoff was de supermarkt feestelijk gedecoreerd en waren hapjes en drankjes klaargezet. Gasten van de verschillende deelnemende verenigingen waren uitgenodigd. Ook de pers was aanwezig in de vorm van de krant Groot Nissewaard. Na een openingstoespraak van de supermarktmanager was er een fotomoment voor de krant.

De Plus Clubfund-actie loopt nog tot eind mei.

 

[cmsmasters_embed link=”https://www.youtube.com/watch?v=azuxLYqQoak” animation_delay=”0″]