Spijkenisse – Het was een drukte van belang afgelopen zondag 13 mei bij Dansstudio KP. Tijdens de tweede editie van de KP-dag konden leerlingen dansles krijgen van hun helden van TV en YouTube.

Voor de workshops haalde de dansschool drie topdansers naar Spijkenisse: Giannini Semedo Moreira (Lady Gaga, Rihanna, Time to Dance), Reis Fernando (YouTube bekendheid) en Tamblyn (Najib & Jandino in de kuip). Het beperkte aantal plaatsen voor de workshops was dan ook binnen no-time vergeven.

Met steun van betrokken ouders en sponsors (HE Logistics, Holland Freight Bridge en The Building Specialist) kon de dag geheel gratis aan de leerlingen aangeboden worden.

Na zijn workshop nam Giannini een momentje om met de leerlingen te praten over hun toekomstdromen. Hij vertelde over hoe hij naar Los Angeles verhuisde om zijn dromen waar te maken.

Sommige leerlingen willen later ook danser worden, anderen oncoloog of dierenarts. Voor elk van hen had hij een inspirerende les: ’Het maakt niet uit wat je wilt worden, als je er hard voor werkt en in jezelf gelooft is alles mogelijk.’

[cmsmasters_embed link=”https://www.youtube.com/watch?v=13DEGenIvkM” height=”816″ animation_delay=”0″]