Spijkenisse – Leerlingen van Dansstudio KP uit Spijkenisse staan in de landelijke finale van de prestigieuze danswedstrijd ‘Shell we dance.’ De teams Amaze en D2D reizen zondag af naar Wageningen om daar te strijden om de nationale titel. 

Het afgelopen jaar hebben de wedstrijdteams hard gewerkt om samen met coach Kimberly een spectaculaire choreografie neer te zetten. Daarmee wonnen ze al prijzen door het hele land. Ook slaagden zij er zo in een plek te bemachtigen in de Finale op 3 juni in Wageningen. 

Shell we dance is de grootste danswedstrijd in Nederlandse theaters. Tijdens de finale wordt er gescout voor tv-programma’s zoals Holland’s Got Talent. Dat maakt de finale natuurlijk extra spannend. De wedstrijd is ook de laatste in de huidige opstelling; op 10 juni vinden bij de dansstudio audities plaats voor de wedstrijdteams van het nieuwe seizoen. 

De teams hebben deze week daarom nog eens goed geoefend. Zo weten ze zeker dat hun show zondag staat als een huis.

Meer informatie over de wedstrijdteams/audities is te vinden op www.studiokp.nl